Zwembaden

Zwembaden

In de buurt van de camping zijn een aantal zwembaden waar u heerlijk kunt zwemmen op een warme of zelfs regenachtige dag

Een heerlijk openlucht zwembad op nog geen 10 minuten rijden van onze Camping. Liefelijk gelegen. Aardig personeel. Één wedstrijdbad en een zwembad met een glijbaan. De Berkel organiseert wekelijks activiteiten waar elke gast aan kan mee doen. Zo is er Triatlonzwemmen en Aqua gym en aqua joggen. Voor de vroege vogels is er op hemelvaart Dauwzwemmen inclusief ontbijt. Wilt u genieten van de schitterende natuur in en om Almen en/of zoekt u een gezellig uitje  Dan behoort het huren van een kano ook tot de mogelijkheden. heerlijk varen op rivier de Berkel! Zie voor alle andere mogelijkheden de website van zwembad de Berkel.

Kijk hier om een goede impressie van het Zwembad te krijgen.

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte, een apart peuterbad met spuitelementen voor de allerkleinsten en een grote glijbaan met plonsbad.
Op 17 minuten rijden met de auto of in 35 minuten op de fiets.

Op 8 minuten rijden met de auto of 16 minuten op de fiets tref je het kleine maar oer gezellige open lucht zwembad de boskoele aan in Gorssel.

Bij zwembad De Beemd in Lochem vind je drie zwembaden onder één dak: een recreatiebad, een peuterbad, en een wedstrijdbad. Heerlijk als het weer een keer tegen zit. Binnen 18 minuten met de auto en 39 minuten met de fiets bereikbaar.

Voor openingstijden en tarieven verwijzen wij graag naar de website van de verschillende zwembaden.