WELKOM!

Kampeerpark Het Waldhoorn is het hele jaar geopend!

 

Het Waldhoorn is een prachtig kampeerpark in de Achterhoek, een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen in de mooie natuur. U kunt hier onder andere heerlijk fietsen, wandelen en vissen. Kampeerders die natuur, rust en ongedwongen gezelligheid zoeken zijn hier helemaal op hun plek. We hebben ruime plaatsen voor caravans, campers, tenten of vouwwagens.

Het kampeerpark is gelegen in Eefde en ligt vlak aan het Twentekanaal. we liggen slechts een paar honderd meter verwijderd van het bekende sluizencomplex in Eefde. Hanzestad Zutphen ligt op ongeveer vijf kilometer van ons kampeerpark. De omgeving bestaat uit een prachtig coulissen landschap. In de omgeving is er een scala aan recreatiemogelijkheden zoals, zwemmen in de nabij gelegen zwembaden en het maken van wandelingen en fietstochten in de bosrijke omgeving en over de Gorsselse heide. Tevens kunt u prachtige uitstapjes maken naar Gorssel, Deventer, Bronckhorst en andere mooie plaatsen in de buurt.

Daarnaast kunt u ook het hele jaar gebruik maken van onze mooie en gezellige feest- en vergaderzaal. Wij verzorgen de catering graag voor u en hebben hier diverse mogelijkheden in. Voor meer informatie verzoeken wij telefonisch of per mail contact op te nemen.

Bel ons voor de mogelijkheden op 0575 – 512 269 of mail ons naar het e-mail adres mail@hetwaldhoorn.nl