Receptie

Receptie

In de winterperiode van november tot en met maart is de receptie op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Buiten de openingstijden van de receptie bent u op afspraak welkom.

U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0575 – 512 269.

Cafetaria

De cafetaria en de vergader- en partyboerderij ‘De Collage’ zijn het gehele jaar geopend voor evenementen, vergaderingen en feesten.

Reserveren en inchecken

Op de dag van aankomst kunt u tijdens de openingstijden van de receptie en de cafetaria inchecken. Komt u buiten de openingstijden of op een andere dag; laat ons dat dan telefonisch weten op het telefoonnummer 0575 – 512 269.

Op de dag van vertrekt dient u voor 12.00 uur uw plaats te verlaten. In overleg met de receptiemedewerkers zijn deze tijden, indien mogelijk, aan te passen.

Bij boeking via de website kunt u de 30% aanbetaling of het gehele bedrag van de factuur per bank betalen. Daarnaast is het mogelijk om het restbedrag op de dag van aankomst per pin te voldoen. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Voor reserveringen die zonder opgave van reden geannuleerd worden brengen wij 30% van het totaalbedrag in rekening. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Het voorseizoen loopt van 1 januari tot en met 30 juni, het hoogseizoen loopt van 1 juli tot en met 31 augustus en het naseizoen loopt van 1 september tot en met 31 december.