Receptie

Receptie

Wijziging in de openingstijden naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober 2020

In verband met de nieuwe RIVM maatregelen van 13 oktober jl. is het cafetaria van Camping Het Waldhoorn tot nader orde gesloten.

Wanneer er niemand aanwezig is op de receptie zijn wij op het terrein aan het werk. Wij zijn dan telefonisch bereikbaar
op het telefoonnummer 06 43 41 81 61.

Inzake het Corona virus volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Dit houdt ook in dat het dragen van een mondkapje
in de openbare ruimtes verplicht is.

Reserveren en inchecken

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14:00 uur inchecken, identificatie is verplicht. Komt u na 18:00 uur laat ons dat telefonisch weten. Na 21:00 is inchecken niet meer mogelijk. Op de dag van vertrekt dient u voor 12.00 uur uw plaats te verlaten. In overleg met de receptiemedewerkers zijn deze tijden, indien mogelijk, aan te passen.

Bij boeking via de website kunt u de 30% aanbetaling of het gehele bedrag van de factuur per bank betalen. Daarnaast is het mogelijk om het restbedrag op de dag van aankomst per pin te voldoen. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Voor reserveringen die zonder opgave van reden geannuleerd worden brengen wij 30% van het totaalbedrag in rekening. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Het voorseizoen loopt van 1 januari tot en met 30 juni, het hoogseizoen loopt van 1 juli tot en met 31 augustus en het naseizoen loopt van 1 september tot en met 31 december.