Accommodaties te huur

Kampeerpark Het Waldhoorn biedt u de mogelijkheid om te verblijven in één van onze accommodaties, te weten de:

  • Stacaravan
  • Trekkershut
  • Bed & Breakfast

De stacaravan

Onze stacaravan heeft vier slaapplaatsen. Er is één tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen (tot 14 jaar). Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. U dient zelf linnengoed (2 persoons en onderlaken 160×200) en handdoeken mee te nemen. De stacaravan is voorzien van een toilet en een volledig ingericht keukentje met koelkast. U kunt uw auto op het naastgelegen parkeerterrein parkeren. Huisdieren zijn in de stacaravan niet toegestaan. Sanitair is op loopafstand.

De trekkershut

Onze volledig ingerichte tweepersoonstrekkershut is bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars die op doortocht zijn. De trekkershut is voorzien van een tweepersoonsbedbank en een klein ingericht keukentje met koelkast. Koken doet u op 1 pit. Sanitair is op loopafstand. U dient zelf voor uw eigen linnengoed (1 persoons en onderlaken 160×200) te zorgen. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. U kunt uw auto parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Huisdieren zijn in de trekkershut niet toegestaan.

 

Bed & Breakfast
In onze boerderij bevindt zich een gezellige Bed & Breakfast, waar u het ultieme vakantiegevoel gaat ervaren.

Er zijn vijf tweepersoonskamers beschikbaar. De kamers met wastafel zijn eenvoudig maar keurig ingericht. U komt letterlijk in een opgemaakt bed en hoeft alleen uw koffer uit te pakken.
De kamers zijn gelegen op de verdieping van onze boerderij. De kamerhuur bedraagt € 55,- per kamer per nacht. Dit is inclusief toeristenbelasting en milieuheffing.

Voor het bijplaatsen van een extra bed op de kamers wordt € 15,00 in rekening gebracht.

De gedeelde badkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond. Dit met het oog op de nachtrust en privacy van onze gasten. Deze ruimtes worden dagelijks perfect schoon gehouden, zodat de hygiëne voor onze gasten gewaarborgd zijn.

In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijk boeren ontbijt voor een prijs van € 8,50 p.p. waar u tevens tegelijkertijd uw plannen voor de dag kunt uitstippelen.

Ons Bed & Breakfast ligt aan het Twentekanaal in een prachtig coulisselandschap waar u zeer ontspannend kan wandelen en mooie fietstochten maken. Dit tussen de Hanzesteden Zutphen en Deventer, waar u heerlijk kunt winkelen.

Wij hebben een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Voor uitgebreide informatie of boekingen kunt u ons bellen op 0575 – 512 269 of mailen : mail@hetwaldhoorn.nl

Wij hopen u snel als gast te mogen verwelkomen, voor een ontspannen verblijf in onze Bed & Breakfast.