Accommodaties te huur

Kampeerpark Het Waldhoorn biedt u de mogelijkheid om te verblijven in één van onze accommodaties, te weten de:

  • stacaravan
  • trekkershut
  • Safaritent Procamp 4all

De stacaravan

Onze stacaravan heeft vier slaapplaatsen. Er is één tweepersoonsbed, één eenpersoonsbed en een slaapbank. Er zijn voor drie personen dekbedden en kussens aanwezig. U dient zelf linnengoed en handdoeken mee te nemen. De stacaravan is voorzien van een kleine douche, een toilet en een volledig ingericht keukentje met koelkast en magnetron. U kunt uw auto op het naastgelegen parkeerterrein parkeren. Huisdieren zijn in de stacaravan niet toegestaan.

De trekkershut

Onze volledig ingerichte vierpersoonstrekkershut is bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars die op doortocht zijn. De trekkershut is voorzien van vier bedden en een klein volledig ingericht keukentje met koelkast. Sanitair is op loopafstand. U dient zelf voor uw eigen linnengoed te zorgen. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. U kunt uw auto parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Huisdieren zijn in de trekkershut niet toegestaan.

Safaritent Procamp 4all

Procamp 4all verhuurt op ons park een volledig ingerichte safaritent.

Er is een ingerichte keuken met eethoek. Buiten op het terras staan luxe stoelen en een picknicktafel.De safaritent bevat 2 slaapruimtes en is geschikt voor maximaal 5 personen. De safaritent staat op het comfortveld met uitzicht op de vijver.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u mailen naar info@procamp4all.nl of ga naar www.procamp4all.nl.